Dorpsstraat 74
5556 VL Borkel en Schaft 
 T 040 206 85 80
 theovandegevel@hotmail.com
 

Welkom


Stofferen
Projecten
Maatwerk
Kosten

Particulieren
Bedrijven

Tips en Onderhoud
Leveranciers

Contact
meubelstoffering  |  meubel- en antiekreparatie  |  verkoop van meubelstoffen en leder  |  polyether en materialen  |  onderhoudsmiddelen
 


Projecten

Enkele gerealiseerde projecten in beeld

Naast het (her)stofferen en renoveren van meubilair zijn wij ook zeer actief op de projectmarkt. We leveren maatwerk (o.a. zitmeubels, plafond- en wandpanelen) voor bedrijven, particulieren, interieur- en standbouwers, binnenhuisarchitecten, horeca, zorg, antiquairs, tuincentra, de sportwereld, musea en meubelzaken. In Nederland maar ook vaak in België. Wij beschikken over een brede expertise en ervaring.

Voor diverse projecten hebben wij gewerkt met het bijzonder stugge materiaal Bisonyl. In het begin was dit een nieuwe uitdaging. Inmiddels kent dit materiaal voor ons geen geheimen meer. Ook kunnen wij stoffen, leder en kunstleder voor het buitenleven voor u verwerken. Deze stoffen zijn speciaal vervaardigd, UV bestendig en ook bestand tegen schimmel en extreme weersomstandigheden. Voor de kussens van tuinmeubilair gebruiken we easy dry foam, een hoogwaardig, waterdoorlatend schuim. Dit is speciaal ontwikkeld voor kussens die buiten blijven liggen, bijvoorbeeld op boten en tuinmeubilair.

  Openingstijden   maandag t/m vrijdag 08.00u tot 17.00u   |   's avonds en zaterdag op afspraak