Dorpsstraat 74
5556 VL Borkel en Schaft 
 T 040 206 85 80
 theovandegevel@hotmail.com
 

Welkom


Stofferen
Projecten
Maatwerk
Kosten

Particulieren
Bedrijven

Tips en Onderhoud
Leveranciers

Contact
meubelstoffering  |  meubel- en antiekreparatie  |  verkoop van meubelstoffen en leder  |  polyether en materialen  |  onderhoudsmiddelen
 


Kosten


De prijzen van het (her)stofferen variëren aangezien er veel verschillende meubels zijn. Het is bijna onmogelijk een prijsopgave te maken zonder het meubel van te voren gezien (gevoeld) te hebben. De prijs is afhankelijk van de gekozen stof, arbeidsuren, materiaal, de conditie van het meubel, het binnenwerk en de eventuele persoonlijke wensen.

Voor het maken van een kosten indicatie kunt u altijd vrijblijvend een afspraak met ons maken. We vinden het eerlijk ten opzichte van onze klanten maar ook voor ons om het meubel gezien (gevoeld) te hebben om vervolgens een concrete prijsafspraak te maken. Voelt u zich dan ook zeker niet bezwaard om een afspraak voor een offerte te maken. Onze offertes zijn altijd vrijblijvend en wij maken alles binnen één afgesproken week.

Ook is het mogelijk enkele foto's en gegevens van het meubilair te mailen. Aan de hand hiervan kunnen we u ook een kosten indicatie geven.

  Openingstijden   maandag t/m vrijdag 08.00u tot 17.00u   |   's avonds en zaterdag op afspraak